Mozzarella uunilohi

Lohi on terveellinen ruoka. Se on helppo tehdä. Lohta syödään juhlapäivänä!

Ainekset mozzarella uuniloheen
Ainekset mozzarella uuniloheen

AINESOSAT

700 g lohifileetä

2 rkl öljyä

1 rkl vaaleaa balsamicoa

1 tl suolaa

½ tl mustapippurirouhetta

125 g mozzarellajuustoa

Valmis mozzarella uunilohi
Valmis mozzarella uunilohi

OHJEET

1. Nosta kala leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan.

2. Sekoita öljyyn balsamico ja sivele seos lohifileen pintaan. Mausta pinta suolalla ja mustapippurilla.

3. Leikkaa loheen 2-3 sentin välein viiltoja lähes nahkaan asti.

4. Viipaloi juusto ja asettele viipaleet viiltoihin.

5. Lisää suola ja mustapippurirouhe.

6. Paista 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia kunnes lohi on kypsää.

VÄLINEET

Uunivuoka

Leivinpaperi

pieni astia ja pullasuti(sivellin)

Terävä veitsi


Herkullista! Mutta varo ruotoja!          

Kuva: Marttaliitto

Lohi + uunikasvikset = nam!

Lohi + perunasose = nam!

Tulosta resepti

© 2017 Keittokirja maahanmuuttajille tekijät
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita