Basilikalevite ja porkkana-papulevite

Jotain muuta kuin voita leivän päälle!

Kuva: Marttaliitto

AINESOSAT

Basilikalevite

  • ripaus mustapippuria
  • ½ tuoretta basilikaa
  • 50 g tuorejuustoa
  • 200 g raejuustoa
  • Basilikalevite

Porkkana-papulevite

  • ¼ tl jauhettua juustokuminaa eli jeeraa
  • ¼ tl suolaa
  • 1 rkl sitruunamehua
  • 1 pieni valkosipulinkynsi
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 1 prk (400/250 g) esikeitettyjä valkoisia papuja
  • 1 iso (120 g) porkkana

OHJEET

Basilikalevite

1. Hienonna ainekset tahnaksi esim. sauvasekoittimella.

2. Mausta mustapippurilla.

Porkkana-papulevite

1. Pese porkkana ja keitä kuorineen. Anna jäähtyä. Kuori ja paloittele porkkana.

2. Huuhtele ja valuta pavut.

3. Sekoita tahnaksi sauvasekoittimella.

VÄLINEET


Sauvasekoitin           Kuva: Papunet

Kuva: Pixabay

Basilikalevite ja porkkana-papulevite + kauraleipäset = nam!

Tulosta resepti

© 2017 Keittokirja maahanmuuttajille tekijät
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita