Paratiisisalaatti

Makea ja raikas salaatti toimii piristävänä lisukkeena pääruolle tai vaikka sellaisenaan.

Kuva: Marttaliitto

Kuva: Papunet

AINESOSAT

150 g juustoa, esim. Turunmaa 

½ rasiaa kirsikkatomaatteja 

1 tlk säilykepersikkaa 

150 g viinirypäleitä 

pala hunajamelonia 

1 ruukku lollo rosso-salaattia 

1 ruukku jääsalaattia

Päälle: 

herneenversoja 

balsamicoa 

oliiviöljyä



OHJEET

1. Kuutioi juusto. 

2. Puolita kirsikkatomaatit ja viinirypäleet 

3. Kaada persikat siivilään ja valuta niistä neste. Nesteen voit halutessasi ottaa talteen ja laimentaa mehuksi. 

4. Viipaloi meloni, poista kuori ja paloittele viipaleet. 

5. Huuhtele salaatit ja revi ne laakealle vadille. 

6. Asettele muut ainekset päälle ja koristele herneenversoilla. 

7. Lisää öljyä ja etikkaa juuri ennen tarjoilua.


Kuva: Marttaliitto

Tulosta resepti